RelationsutvecklingAlla relationer påverkar oss. Som individer, som kollega, som förälder,  som vän. Oftast är det dock vår livskamrat som får ta smällarna när vi inte känner oss på topp. Det är också "vi" som blir utsatta när vår partner genomgår motgångar. 

Tyvärr hamnar vi många gånger i en ond spiral där vi tar till våra försvar för att försvara oss mot den som ska stå oss närmast. Att kunna öppna upp för kommunikation när förtroendet är skadat eller sitt eget sår är öppet är ofta omöjligt och spiralen fortsätter neråt...


Går det att "hitta tillbaka" till varandra mitt i vardagsstressen och bland läxläsning, matlagning, tvätt, skolmöten mm? 

Jag är övertygad om att svaret är JA! 

Tyvärr glider många relationer in i vardag, där vi tar varandra för givet. Vi ser inte längre vår partner och när vi väl får en stund över önskar vi bara att vi vore själva och fick ta hand om oss själva. "Hur ska min energi räcka till min partner när jag inte ens orkar att hålla ögonen öppna?" 

Låt det inte gå så långt att ni "måste" gå i terapi, utan gör det nu! Eller pröva en "Relations kick-off" (Kontakta mig för mer info)

Att vårda en relation låter så lätt, ändå så hamnar vi i vardagsträsket där vi ofta blir allt mer instängda. Tappar oss själva och vår identitet, medan livet tycks rusa förbi i en takt där vi inte hinner med. 

Jag arbetar med olika metoder för att hjälpa er hitta tillbaka till Er identitet och därmed Er relation!